Category Archives: Mellem himmel og jord

Farsund 2016.

Vi tager selvfølgelig til Farsund igen til foråret – fra d. 28/5 til d. 4/6. Se indbydelsen under fanen ture….

Leave a Comment

Filed under Mellem himmel og jord

Havets og Fjordens Hus.

Lørdag d. 2/5 åbner “Havets og Fjordens Hus” – et nyt vandsportscenter i Torsminde; det centrale i centeret er de nye coastal både – men det kan også blive til stor glæde for adrenalinsøgende havkajakroere, der mangler overnatningsfaciliteter i nærheden af de gode surfområder. Jeg deltager på åbningsdagen med lidt selvpromovering og et lille rulleshow.

Leave a Comment

Filed under Mellem himmel og jord

Basecampwest 2015

Så er arbejdet med den tredje udgave af friluftsfestivalen Basecampwest gået i gang; 2015-udgaven af denne superhyggelige event finder sted 5-6-7 august og centrum og lejrplads bliver igen ved Bovbjerg Fyr. Vi gentager de bedste af sidste års begivenheder samtidig med at bobler med en masse nye aktivitetsideer; jeg kan ihvertfald love et godt udbud af kajakaktivitet – og et en ny version af vores efterhånden legendariske miniadventure-løb på Lemvig havn bliver det jo nok også til…..følg med på basecampwest hjwemmesiden – eller følg os på facebook.

Leave a Comment

Filed under Mellem himmel og jord

Staby Efterskole på vandet.

På en herlig sensommer fredag satte Vestjysk Kajak ny rekord for antal kajakelever pr dag da 80 elever fra Staby Efterskole roede kajak og lavede teambuilding øvelser i området omkring marinaen og anlægget i Lemvig; se flere herlige billeder på efterskolens hjemmeside!

Leave a Comment

Filed under Mellem himmel og jord