Category Archives: Kajaksurf

Surfkajakkursus…

Klaus og jeg deltog onsdag/torsdag i sidste uge i DKF’s surfkursus i Klitmøller og Hanstholm 0g fik et ordentligt spark opad i niveau i forhold til det vi har gået og lært os selv i løbet af sommeren.Instruktør var Simon Hammond fra Cornwall – exverdensmester! – og han var rigtig god og behagelig som underviser; samtidig viste Vesterhavet sig fra sin mere udfordrende side, så der var virkelig noget at hente teknisk og erfaringsmæssigt for dem der havde psyke og fysik til at vove sig ud – og det havde vi!

Fredag deltog vi i EPP 3 prøven – den første på dansk vand! – og kan nu kalde os EPP3 surf. Klaus deltog i surfkonkurrencen – også den en ny foreteelse i Danmark – og klarede sig ganske hæderligt; så nu skal der trænes!

Se reportagen på TV-midtvest.

Leave a Comment

Filed under Kajaksurf

Forår i Fjaltring.

Peter og Karoline var med i Fjaltring for at se om der skulle være en surfbølge – vi fandt da lidt og det var i hvertfald sindssygt flot!

30 april ved Fjaltring.

Leave a Comment

Filed under Kajaksurf

Kajaksurf!

Har lige fået meddelelse om at den lokale LAG-gruppe har godkendt min ansøgning om tilskud til indkøb af surfkajakker – så nu ser det ud til at blive virkelighed: Vestjysk Kajak skal til at arbejde seriøst med kajaksurf; til sommer skulle surf gerne være en del af vores tilbud til kunderne!

Leave a Comment

Filed under Kajaksurf

Surf-workshop.

Så skulle det være sikkert! Lemvig Thyborønområdet bliver vært for en kajaksurf-workshop  fra d. 11-14 juli, hvor vi vil udforske surfmulighederne i området og forhåbentlig få inspitation, erfaring og nye kompetencer til at arbejde videre med denne fantastiske aktivitet. Underviser bliver Simon Osborne – superdygtig instruktør fra Cornwall. Jjeg var på kursus med Simon på Rømø sidste år hvor jeg virkelig blev udfordret og inspireret, så jeg glæder mig til at være med igen.

Check lige:      www.seakayakingcornwall.com/about-us/simons-website

Workshoppen er for længt overtegnet – men der bliver ihvertfald mulighed for at se noget flot surf ved Fjaltring og Thyborøn.

Leave a Comment

Filed under Kajaksurf