Ture

Nordvestjylland byder på mange spændende turmuligheder for havkajakroere, og hvis du har lyst til at komme ud at ro laver vi gerne en tur. Herunder er der en række forslag til inspiration; Prisen for en dagstur er normalt 500 kr pr person – men hvis I er en gruppe finder vi en fornuftig pris.

Thyborøn Kanal; den ultimative kajakdag med rundtur i havnen, besøg på de store sandbanker øst for Thyborøn, store nordsøbølger og absolut sælgaranti; længde ca. 12 km.

Rundt om Jegindø: En flot og varieret tur med start og slut fra Tambohus; længde: ca 15 km

Mellem Ferring Sø og Limfjorden: Vådområdet Veserne ved Harboøre byder på småsøer, kanaler, sivskove og masser af fugle; en ukendt perle der opleves allerbedst i kajak. 3-4 timer.

Feldsted Kog: En rundtur til  Storåens udmunding og de små hyggelige fjordhavne der ligger gemt i sivskovene.

Fur og Livø: Turen rundt om Fur kan laves som en flot endagstur – eller man kan tage spændende Livø med og få to dage ud af det.

Og er I en gruppe laver vi gerne en skærgårdstur, f.eks til det fantastiske område vest for Kristiansand, hvor vi har roet rigtig mange gange. Det kan nåes på en weekend….

Vi laver en tur i skærgården i den nordligste del af Bohuslen på den svenske vestkyst – altså området omkring Strömstad og Kosterøerne – i uge 26 2018; vi satser på en 4-5 dages tur med overnatning i telt. Vi regner med dagsetaper på ca 20 km – og så ellers lidt aftenture hvis der er mere energi…..Sig til hvis du er intersseret i at være med….

2 thoughts on “Ture

Comments are closed.